Selecteer een pagina

Faciliteiten

Faciliteiten Alexander Monro regio Zuidoost locatie

SJG Weert

Parkeren

De inrit van de parkeergarage in locatie SJG Weert bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan. Moet u een langere tijd parkeren, bijvoorbeeld vanwege een poliklinische ingreep dan is het interessant om een dagkaart te nemen, waarmee u tegen een lager tarief kunt parkeren.
Parkeren

Restaurant en cadeauwinkel

Vanuit de centrale hal op de begane grond vindt u naast de SJG Weert Apotheek, de ingang van het restaurant. Het restaurant is zowel voor patiënten en bezoekers als voor medewerkers. Hier vindt u ook een cadeauwinkeltje waar u terecht kunt voor kranten, lectuur, kaarten, fruit of een cadeautje.

De openingstijden:
08:00 – 19:30 uur  (maandag t/m vrijdag)
11:00 – 19:30 uur  (weekend en feestdagen)

Minder validen

Vanaf de openbare weg zijn speciale rolstoel- en scootmobielvriendelijke routes aangelegd. Indien u slecht ter been bent, kunt u zowel bij de hoofdingang als bij de ingang van de Spoedeisende Hulp een rolstoel lenen. Dit werkt met hetzelfde principe als bij winkelwagentjes: u gebruikt een 2-euromuntstuk, die u na gebruik terug krijgt.

Patiënteninformatie

Heeft u vragen en weet u niet zo goed waar u hiermee terecht kunt? Loop dan eens binnen bij de afdeling Patiënteninformatie. Deze afdeling vindt u aan de linkerkant in het restaurant, ter hoogte van de servicebalie. De medewerkers kunnen in veel gevallen uw vragen beantwoorden of u in contact brengen met iemand die dat wel kan.
Patiënteninformatie

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? alexandermonrozuidoost@sjgweert.nl of 030 721 01 04

Onze gespecialiseerde zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Voorbereidingen Coronavirus

Voorbereidingen Coronavirus

Voorbereidingen coronavirus – Alexander Monro Ziekenhuis Het Alexander Monro Ziekenhuis heeft extra verscherpte maatregelen genomen om de zorg voor u en de medewerkers zo goed en veilig mogelijk te...

Corona en borstkankerzorg(en)

Corona en borstkankerzorg(en)

Het AMZ heeft bij benadering gekeken wat de impact van het Coronacrisis zou zijn op de lange termijn op de borstkankerzorg en vroeg aandacht voor alle problemen. De problemen samengevat.. Corona en...

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.