Selecteer een pagina

Contact en Route

 

Contactgegevens en route Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert

Telefoonnummer: 030 – 22 50 910

Bezoekadres:

Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert
Vogelsbleek 5
6001 BE Weert

E-mail:
alexandermonrozuidoost@sjgweert.nl

>Bereikbaarheid en parkeren

 

 

">

Bereikbaarheid locatie SJG Weert met de auto

Wanneer u met de auto komt treft u bij alle invalswegen van Weert blauwe ANWB-borden aan. U kunt betaald parkeren in onze eigen parkeergarage of op het parkeerdek. De inrit bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan.

Parkeertarieven per 1 maart 2023
De eerste 15 minuten kunt u gratis parkeren. Bij een parkeerduur tot 30 minuten betaalt u een gereduceerd tarief van € 1,10. Daarna betaalt u € 1,60 per uur. Bent u uw inrijkaart verloren, dan kunt u voor € 6,40 een dagkaart halen bij de receptie in de centrale hal. 

Dag- en weekkaarten
Wanneer u het ziekenhuis meerdere keren op 1 dag bezoekt kan het voordeliger zijn om een dagkaart te kopen. Hiermee kunt u gedurende 24 uur onbeperkt in- en uitrijden. De dagkaart kunt u bij de receptie in de centrale hal kopen tegen inlevering van uw inrijkaart en kost € 6,40.

Als u als bezoeker of als patiënt meerdere keren per week gebruikmaakt van ons parkeerterrein kunt u een weekkaart kopen. Hiermee rijdt u gedurende 7 dagen onbeperkt in en uit. Het aanvraagformulier hiervoor is verkrijgbaar bij de polikliniek of afdeling die u bezoekt. Met dit formulier koopt u bij de receptie in de centrale hal de weekkaart, tegen inlevering van uw inrijkaart en betaling van € 12,80.

U kunt bij de receptie contact of per pin betalen. Het verlies van dag- en weekkaarten is voor eigen rekening.

Gereserveerde plaatsen voor minder validen
Voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart zijn plaatsen gereserveerd op het bovendek voor de hoofdingang. Het is ook mogelijk bezoekers te laten in- en uitstappen voor de hoofdingang.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? alexandermonrozuidoost@sjgweert.nl of 030 721 01 04

Onze gespecialiseerde zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Voorbereidingen Coronavirus

Voorbereidingen Coronavirus

Voorbereidingen coronavirus – Alexander Monro Ziekenhuis Het Alexander Monro Ziekenhuis heeft extra verscherpte maatregelen genomen om de zorg voor u en de medewerkers zo goed en veilig mogelijk te...

Corona en borstkankerzorg(en)

Corona en borstkankerzorg(en)

Het AMZ heeft bij benadering gekeken wat de impact van het Coronacrisis zou zijn op de lange termijn op de borstkankerzorg en vroeg aandacht voor alle problemen. De problemen samengevat.. Corona en...

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.