Selecteer een pagina

Expert in second opinions

Expert in second opinion: resultaten van Alexander Monro Ziekenhuis Bilthoven

De beste borstkankerzorg begint met de meest zorgvuldige diagnose. Van alle second opinions die de afgelopen jaren in het Alexander Monro Ziekenhuis te Bilthoven worden gezien krijgt 12% een andere diagnose en 28% een ander behandelvoorstel.

 

Second opinion in Alexander Monro regio Zuidoost SJGWeert

Sinds eind April is de locatie Alexander Monro regio Zuidoost in SJGWeert geopend. Ook bij ons kunt u terecht voor een second opinion. Alle patiënten worden in een gezamenlijk overleg (multidisciplinair overleg) met specialisten van het Alexander Monro Ziekenhuis te Bilthoven besproken.

Is er bij u al eens een diagnose gesteld en/of een behandeling gestart en wilt u nu graag een second opinion? Dat kan. U kunt hiervoor bij ons terecht. Over borstkankerbehandelingen is één ding zeker te vertellen: er is niet één behandeling hetzelfde omdat er vele verschillende vormen van borstkanker zijn en elke behandeling afhankelijk is van de soort, grootte en de kenmerken van de tumor maar ook van uw eigen ideeën omtrent uw behandeling. Daarom is het belangrijk vragen te stellen aan uw arts als u dingen niet begrijpt. Ook wanneer u twijfelt aan de keuzes van uw medisch team. Laat u dan altijd informeren door een tweede arts. Dit noemen we een second opinion.

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? alexandermonrozuidoost@sjgweert.nl of 030 721 01 04

Onze gespecialiseerde zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Voorbereidingen Coronavirus

Voorbereidingen Coronavirus

Voorbereidingen coronavirus – Alexander Monro Ziekenhuis Het Alexander Monro Ziekenhuis heeft extra verscherpte maatregelen genomen om de zorg voor u en de medewerkers zo goed en veilig mogelijk te...

Corona en borstkankerzorg(en)

Corona en borstkankerzorg(en)

Het AMZ heeft bij benadering gekeken wat de impact van het Coronacrisis zou zijn op de lange termijn op de borstkankerzorg en vroeg aandacht voor alle problemen. De problemen samengevat.. Corona en...

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.