Selecteer een pagina

Multidisciplinair overleg

 Multidisciplinair overleg

Om onze patiënten een snelle en bovenal nauwkeurige diagnose te kunnen geven, is er in het Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert een aantal keren per week het zogenaamde multidisciplinair overleg (MDO) over diagnoses en behandelplannen. Dit gebeurt onder leiding van de specialist die hoofdbehandelaar is. Het multidisciplinair overleg bestaat uit de oncologisch chirurg, de plastisch chirurg, de internist-oncoloog, de radiotherapeut-oncoloog, de mammaradioloog, de mammacare verpleegkundige/verpleegkundig specialist, de patholoog, de anesthesioloog en (op afroep) de nucleair geneeskundige, de psycholoog en de fysiotherapeut. Aan dit overleg nemen ook specialisten van het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven deel. 

Alle medische specialisten en verpleegkundigen werken in dezelfde ruimte. Dit bevordert het laagdrempelige overleg en onderlinge afstemming. 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? alexandermonrozuidoost@sjgweert.nl of 030 721 01 04

Onze gespecialiseerde zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Vanaf nu is het vernieuwde patiëntportaal live!

Vanaf nu is het vernieuwde patiëntportaal live!

Het vernieuwde Patiëntportaal bevat een aantal extra functionaliteiten. Via 'Bestanden' worden onder andere bestanden ter inzage van externe zorgverleners toegevoegd aan het dossier. Meer gegevens...

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.