Selecteer een pagina

Verzekerde zorg

Verzekerde zorg voor iedereen

Iedereen is welkom in het Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert. Met een verwijzing van de huisarts wordt onze zorg door alle verzekeraars vergoed. Borstkankerzorg is onderdeel van de basisverzekering. Dat betekent dat ieder ziekenhuis elk jaar opnieuw contracten sluit of afspraken maakt met de verzekeraars. Hieronder ziet u de actuele stand van zaken van de afspraken tussen het Alexander Monro regio Zuidoost en de verschillende zorgverzekeraars. Het Alexander Monro regio Zuidoost heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Ook in 2020 kunt u rekenen op vergoeding van onze zorg bij alle zorgverzekeraars.

Wij gaan net als voorgaande jaren weer met alle zorgverzekeraars een contract aan voor 2020. Dat betekent dat uw zorg, die onder de basisverzekering valt, dus altijd volledig vergoed gaat worden. Het kan voorkomen dat uw zorgverzekeraar op uw vragen over vergoeding van behandeling in ons ziekenhuis, meldt dat er nog geen definitief contract is. Dit heeft te maken met de timing van de laatste technische afhandeling die nog gaande is en betekent zeker geen belemmering van uw vergoeding.

Onderstaand vindt u onze tarieven welke van belang kunnen zijn als u niet of in het buitenland verzekerd bent.

Bekijk hier onze passantentarieven 2020, geldig van 1 januari 2020 t/m 31 december 2020.

Bekijk hier onze passantentarieven 2019, geldig van 1 januari 2019 t/m 31 december 2019.
Bekijk hier onze passantentarieven dure geneesmiddelen 2019, geldig van 1 januari 2019 t/m 31 december 2019.

Een enkele keer komt het voor dat u eigen risico over een ander jaar moet betalen dan het jaar waarin u behandeld wordt. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft een document opgesteld waarin dit wordt uitgelegd. Dit document met uitleg kunt u hier lezen: eigen risico.

(Wij behouden ons het recht voor deze prijslijst aan te passen als de landelijke of interne ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wanneer er een prijsverschil is tussen het moment van het opvragen van de prijs en de aanvraag van de behandeling (als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt, is de prijs op laatstgenoemd moment altijd van toepassing.)

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? alexandermonrozuidoost@sjgweert.nl of 030 721 01 04

Onze gespecialiseerde zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Voorbereidingen Coronavirus

Voorbereidingen Coronavirus

Voorbereidingen coronavirus – Alexander Monro Ziekenhuis Het Alexander Monro Ziekenhuis heeft extra verscherpte maatregelen genomen om de zorg voor u en de medewerkers zo goed en veilig mogelijk te...

Corona en borstkankerzorg(en)

Corona en borstkankerzorg(en)

Het AMZ heeft bij benadering gekeken wat de impact van het Coronacrisis zou zijn op de lange termijn op de borstkankerzorg en vroeg aandacht voor alle problemen. De problemen samengevat.. Corona en...

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.